11 maj 2018 kl 18.00 resp 13 maj kl 10.00, FM c vapen + Grill

Fredagen den 11 maj kl 18 eller söndagen den 13 maj kl 10.00 föreningsmästerskap c vapen, 6 serier. Tävlande kan komma valfritt tillfälle, dock årets nybörjare utan pistolskyttekort tävlar på söndagen. Dessutom, den som så önskar kan slå ”två flugor på smällen” och få tävlingen registerad även som Rikstävling c vapen.

Resultat 180513 FM C vapen

Edit: vid fint väder grill efter skyttet den 11 maj

Edit: nyordning vid inskrivning inför tävling. För att få en smidig överföring från papper till den elektroniska redovisningen fordras att nytillkommen skytt skriver sig på första lediga plats och inte som ibland hittills välja egen favoritbana (undantag lång skytt som behöver banan 24)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.